DB Fitness - Te is képes vagy rá!

Fitness és életmód blog

A kezdet

2015. március 26. 16:30 - DB Fitness_Te is képes vagy rá

Sziasztok!

Minden kezdet nehéz...hát, ez is. Fogalmam sincs mit, vagy hogy írjak, úgyhogy inkább csak belevágok.

Az én nevem Dávid. Egyszerű diák vagyok, egy egyetemi hallgató. Mivel nem ugyan abban a városban lakom ahova suliba járok, elég sokat ingázok (vonat, villamos, busz), ezért úgy gondoltam, hogy hasznosan töltsem ezt az időt, belekezdek egy blogba (mert tudod ki fog tanulni még utazás közben is...).

Képeket a jelenlegi formámról és eddigi változásaimról a következő posztban fogok feltölteni, de előre szólok... bőven lesz még vele munka. Célként tehát egy esztétikus külső elérését tűztem ki magam elé. Természetesen nem 1-2 hónap alatt tervezem ezt elérni, sőt lehet nem is 1-2 év során, de a lényeg maga az ÚT! Élvezni az edzést, a kajálást, látni a változást napról-napra a tükörben és a mérlegen is. Mindezt Veletek együtt, a Ti segítségetekkel, előttetek, képekkel dokumentálva minden változást. 
Ez az egész lényege! Sose légy elégedett! Legyél büszke arra amit eddig elértél, de ne elégedj meg az eredménnyel!

Terveim szerint az oldal az egészséges életmódról fog szólni, vagy testépítésről ha úgy tetszik. Ez az a szó, ami hallatán a legtöbb hölgy inkább bezárja ezt a cikket és vissza megy a nők lapjára, de nem kell megijedni. Ezek az írások mindenkinek szólnak és hasznosak lesznek bárki számára, aki megfogadja egy-két tanácsomat. 
A testépítésnek inkább az aesthetic részéről szeretném írni a posztjaimat, aminek a célja egy egészséges (szigorúan szteroid mentes!), esztétikus test kialakítása. Hogy a teljesen kezdőknek is legyen valami fogalma arról, kik is ennek a vonalnak a képviselői és hogy fest egy ilyen fizikum, mutatok Nektek pár képet.

 

10379816_888324874517646_3892005089726320156_o.jpg 10422225_736836919754198_1877001877388239712_n.jpg

 

Ők véleményem szerint az aesthetic vonal elég fontos meghatározó alakjai, Marc Fitt és Christian Guzman. Mindketten Men's Physique győztesek, szponzorált sportolók, személyi edzők és egyéni vállakozók. Ja, és még a 20-as éveik elején járnak. Nem túlzok, ha azt mondom ők a példaképeim.

Természetesen egy ilyen fizikum elérésében rengeteg munka és idő van. A sok-sok teremben eltöltött óra, a kaja előkészítése a konyhában, a reggeli kardió, az édesség iránti vágyak legyőzése, stb... Van aki azt gondolja ez rengeteg lemondással jár, így inkább bele sem vág. Lemondás? Talán. Neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. Egy egészséges, fitt külső, vagy az a szelet torta. A döntés a Tiéd, de ne siesd el, amíg nem tudod milyen az ha jól táplálkozol és eleget mozogsz, amikor van energiád egész nap menni és pörögni, amikor nem kell szenvedve kimásznod reggel az ágyból, mert már megint szarul aludtál. Meg az sem hátrány, ha nem ájulsz el a busz után futva.

Akárki akármit mond, nincs is annál jobb érzés, amikor már 1-2 hónapja gürcölsz a teremben és odafigyelsz a kajádra, és hirtelen a környzetedben lévő embereknek is feltűnik mennyit fogytál. Már az is hatalmas sikernek számít, ha lopva elkapsz egy-egy pillantást, hát még ha meg is dícsérnek. Ezek azok a pillanatok, amikor legtöbbünk beleszeretett ebbe a sportba.

Bevezetésnek ennyit szerettem volna... Hamarosan jön a következő poszt a képekkel!

Ha nem akarsz lemaradni az új cikkekről kövess Facebookon vagy Instagramon!

Instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dbfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr537292801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása