DB Fitness - Te is képes vagy rá!

Fitness és életmód blog

Készülj a nyárra 3. - Mintaétrend

2015. április 03. 05:00 - DB Fitness_Te is képes vagy rá

És ahogy ígértem meghoztam Nektek a mintaétrendet! Az első és a második posztot itt olvashatjátok el, tényleg csak 1-2 percet vesz el az időtökből, de elengedhetetlen infók vannak benne ha sikeresen akartok fogyni. Akkor vágjunk is bele!

 etrend2.png

Példának a tegnapi napomat fotóztam le. Mint látjátok ez nem kevés kaja, és főleg nem csak "csirkerizs". A reggeli egy zabkása a fent leírt összetevőkből, nagyon egyszerű elkészíteni és nagyon durván finom (recept hamarosan az oldalon)!


A Meal #2 alatti menüt igazából kétszerre ettem meg, mert egy adagban nem ment. Simán lehetne variálni tésztaöntetekkel, bolognais hússal vagy különböző zöldségekkel, de sajnos én túl lusta vagyok ehhez, úgyhogy just keep it simple!
Edzés előtt szeretek kisebb adagot enni, lehetőleg valami gyümölcsöt, így lesz erőm edzeni és nem fekszi meg a gyomromat sem, az edzés végén pedig egyből mehet a szokásos fehérjeturmix és valami gyümölcs, süti, csoki, gumicukor, cukros üdítő, fánk stb. Igazából bármi mehet ami cukros!
Este pedig már csak megnézem mennyit ettem aznap és kiegészítem pontosan annyira, hogy elérjem a kitűzött mennyiségeket, persze igyekszem jó alapanyagokat használni.

Ez egy tökéletes példa egy étrendre, és remekül bemutatja, hogyan lehet egészségesen és egyben változatosan étkezni, sőt még az édességeket sem kell kihagynod! Bizony, egy kemény edzés után bőven belefér pár darab oreo vagy egy két szelet a kedvenc csokidból. Ez nem csak azért jó mert edzés után megjutalmazod magad, de segít napközben is az étrend betartásában, ha tudod hogy délután letolhatod azt a hőn áhított csokit.

Tudom, hogy ez egy nagyon gyors leírás volt, és tényleg csak egy konkrét példa, de az első két cikk segítségével Te is összeállíthatsz magadnak egy ilyen személyre szabott étrendet. Ha mégsem menne, vagy nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz bátran, szívesen segítek!

Ha tetszik a blog és nem akarsz lemaradni a következő posztokról sem, kérlek kövess Facebookon és Instagramon! A következő cikkben a fogyás egyik legfontosabb eszközéről, a kardióról olvashatsz, hétvégén pedig ismét egy recepttel leplek meg Titeket!

Instagram

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dbfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr807313198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása